Kā iPhone tālrunī izslēgt GPS - iMagazine
imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Mēs izmēģinājām iPhone XR!

Uzziniet mūsu viedokli par to

Šis ziņojums nav atjaunināts ilgāk par gadu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī ziņojuma saturs var būt novecojis.

Kā iPhone tālrunī izslēgt GPS


Lai arī tas nepatērē daudz enerģijas un tā iestatījumus dažādās lietotnēs ir iespējams norādīt atšķirīgus, dažkārt vēlme izbēgt no satelītu modrajām acīm ir pilnīgi saprotama. Ļaujiet jums parādīt, kā to paveikt!

Daudzi no manā draugu lokā esošajiem iPhone lietotājiem jautā: “Kā izslēgt GPS?” Es parasti viņiem atbildu ar pretjautājumu: “Kādēļ gan tu vēlies to izslēgt?” Šim jautājumam parasti seko neliela diskusija par iespēju GPS iestatījumus pielāgot dažādām lietotnēm atsevišķi vai par to, kā ietaupīt akumulatora enerģiju, un citām bezjēdzīgām ar GPS deaktivizēšanu saistītām lietām.

Es joprojām uzskatu, ka pavisam izslēgt GPS nav nepieciešams. Taču, tā kā tik liels daudzums cilvēku to vēlas, ļaujiet man jums pastāstīt, kā deaktivizēt jūsu tālrunī pieejamos atrašanās vietas pakalpojumus. Tādējādi izslēgts tiks ne vien GPS, bet arī Wi-Fi, Bluetooth un jebkādi mēģinājumi iegūt datus par jūsu ierīci, kā starpniekus izmantojot bāzes stacijas.

Tomēr jums derētu atcerēties, ka šīs izmaiņas iestatījumos ietekmēs arī jūsu Apple Watch un daļa lietotņu varētu kļūt pilnīgi nelietojamas, ja jūsu tālrunī būs izslēgti atrašanās vietas pakalpojumi (piemēram, navigācijai paredzētās lietotnes). Ja patiešām vēlaties izslēgt GPS, tad rīkojieties šādi:

• atveriet ierīces iestatījumus jeb “Settings”, tad – sadaļu “Privacy”.
• Atveriet sadaļu “Location Services” (atrašanās vietas pakalpojumi).
• Deaktivizējiet šo pakalpojumu, pieskaroties šajā sadaļā esošajam slēdzim.

Ja atvērsiet kādu lietotni, kura vēlēsies iegūt datus par jūsu atrašanās vietu, tad ekrānā parādīsies logs ar atgādinājumu, ka esat šo funkciju deaktivizējuši.

Apple Inc. (AAPL)